Sta je op het punt om af te studeren of ben jij nog zoekende in jouw carrière? Ben je gek op coderen en vraag jij je af hoe je van jouw hobby je werk kan maken? Wellicht is werken als Salesforce Developer dan wel de baan voor jou! 

Wij organiseren regelmatig trainingen in de basics van Salesforce Developing, met uitzicht op verdere training en het opdoen van ervaring in dienstverband. Dit doen we in de vorm van een Developer bootcamp van 2 weken, en bij goed gevolg een dienstverband van 7 maanden, waarvan 1 maand proeftijd.

Wat is Salesforce.

Een “in the cloud” oplossing voor bedrijven om klantgegevens op te slaan, die vervolgens gebruikt kunnen worden om de relatie met de klant te beheren. Salesforce is een Customer Relationship Management tool. 

Wie is BRITE.

BRITE is een implementatiepartner van Salesforce. Wij combineren een goed advies op het gebied van CRM met bewezen oplossingen op basis van Salesforce. Onze consultants en developers implementeren marketing, sales, service en partner management oplossingen op basis van Salesforce en integreren dit zonder blikken of blozen met de rest van het applicatielandschap bij de klant.

Onze klanten (grote internationale bedrijven tot snelgroeiende start-ups) blijven veelal lang bij ons. We verzorgen de implementatie van grote projecten, maar bieden ook een flexibel pay per use model voor het kleinschalig maar continu verbeteren van de klantomgeving.

Wie ben jij.

Voor onze bootcamp heb je geen ervaring nodig op het gebied van Salesforce. Uiteraard heb je wel affiniteit met coderen, los je graag puzzels/vraagstukken op en je spreekt Nederlands en Engels op professioneel niveau. 

Je gaat graag de uitdaging aan om binnen een korte periode de basics van Salesforce te leren, zodat je een vliegende start kan maken en direct aan de slag kunt gaan voor een klant. Aanvankelijk is dit uiteraard onder begeleiding.

Wat wij jou bieden.

Wij leggen de nadruk op persoonlijke groei en bieden een leuke werkomgeving waar iedereen gelijk is en waar hun ideeën worden gehoord. Op basis van inzendingen zullen we 4 kandidaten uitnodigen om een 2-weekse bootcamp te volgen op ons kantoor in Utrecht (reiskosten worden vergoed).

Bij goed gevolg bieden wij een fulltime contract van 6 maanden met een startsalaris van €2500 bruto per maand (reiskosten worden vergoed). In deze periode zul je doorgroeien en langzaam veranderen in een consultant die zelfstandig taken kan oplossen. Wij bieden een flexibele combinatie van werken op kantoor en thuiswerken.

Na die 6 maanden evalueren we opnieuw of we nog steeds een goede match zijn, of je nog steeds gelukkig bent en welk salaris passend is.

Over de bootcamp.

Nu horen we je denken; kan je na twee weken dan al aan de slag als Salesforce Developer? Dit is zeker niet het geval. Deze twee weken geven jou de kans om een beeld te krijgen van de core Salesforce systemen in de eerste week, en in de tweede week duik je dieper in het programmeren met Apex, de Salesforce programmeertaal. 

Aan het einde van deze twee weken voltooi je een opdracht. Op basis hiervan kun je een contract van 6 maanden krijgen bij BRITE. 

Hoe kun je meedoen.

De bootcamp van 2024 staat nog niet ingepland. Zodra de data bekend zijn, nodigen je uit om een Salesforce vraagstuk op te lossen. Uiteraard wordt je stap voor stap meegenomen met alle benodigdheden voor deze opdracht. Deze zal gemiddeld 2-3 uur in beslag nemen. Er is ook een bonus opdracht beschikbaar, die is niet verplicht maar je kunt hier uiteraard wel extra indruk mee maken!

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar devbootcamp@wearebrite.nl