Wie is BRITE?

BRITE is een end-to-end Salesforce consulting partner. Wij helpen organisaties van business analyse tot support op het gebied van marketing, sales, service en meer. 

We gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen en adviseren en implementeren op basis van relevantie, haalbaarheid en toegevoegde waarde voor onze klanten. We dragen bij aan het totale plaatje van de klant en zoeken in co-creatie naar de meest passende oplossing. Onze expertise stelt ons in staat sturend te kunnen zijn in de begeleiding van de klant.

BRITE stimuleert de zelfontwikkeling van medewerkers, professioneel en persoonlijk. Onze aandacht gaat uit naar een gezonde werk/leef balans en een no-nonsense cultuur.

De ruimte voor
zelfontplooing
is essentieel

Waarom werken bij BRITE

3 commitments van BRITE

Wij vinden dat je tijdens je werk de ruimte hoort te krijgen om je te kunnen ontwikkelen, persoonlijk en professioneel. We hebben allemaal een verschillend leven en andere ambities. Om deze reden hebben wij de 3 BRITE commitments opgezet.

1 Learning and
Development

Het delen van kennis en continu blijven leren is common practice bij BRITE. We hebben een actief ontwikkelingsprogramma dat zich niet alleen richt op Salesforce kennis, maar dat je ook de kans geeft om te werken aan jouw persoonlijke- en consulting vaardigheden. Hoe ziet dat eruit?

We maken hier ook tijd voor beschikbaar. 15% van je tijd is vrij invulbaar te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook houden we maandelijks meerdere kennissessies, gepresenteerd door een teamlid over sales, marketing, service en architectuur en development.

Monthly team meetings zijn ook een moment om van elkaar te kunnen leren. Hier gaan we naast het consultancy vak met bijvoorbeeld workshops, ook dieper in op de persoonlijke interesses van je collega’s.

Matthijs Koks

Matthijs werkt al meer dan 3 jaar bij BRITE en is naast een zeer ervaren consultant, tevens nauw betrokken bij training en begeleiding van collega’s en onze klanten.

“BRITE onderscheidt zich voor mij van andere bedrijven door de ruimte die er is om een eigen ontwikkelplan te definiëren. Het bereiken van jouw doelen kan via verschillende kanalen zoals externe training, relevante projecten, maar ook door een eigen invulling die jou verder helpt. Toen ik bij BRITE begon wilde ik meer focus & kennisdeling omtrent Salesforce CPQ realiseren, dit is bereikt door training van collega’s, het geven van een webinar, een introductie bij relevante stakeholders en inmiddels meerdere succesvolle CPQ projecten binnen BRITE!”

2 Flexibele
werkcultuur

Jouw geluk is belangrijk voor ons. Daar is een gezonde werk/leef balans een zeer groot onderdeel van!

Hybride werken hoort hier bij. Terwijl we het waarderen om je bij ons op kantoor of bij de klant te zien, begrijpen we ook dat locatie flexibiliteit het een stuk makkelijker maakt om jouw levensstijl te kunnen behouden.

Hier zoeken we dus samen en met de klant naar een goede balans. Zolang je dicht bij jezelf blijft, wordt iedereen daar gelukkiger van!

Chris Remington

Chris werkt al een aantal jaar bij BRITE als Salesforce Developer. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij vergelijkbare bedrijven. Chris is ook initiatiefnemer van o.a. ons Developer Bootcamp programma.

“Ik vind het geweldig dat ik de ruimte krijg:

  • voor zelfontwikkeling
  • om mijn collega’s te ondersteunen, en vice versa
  • om echt te kunnen sparren met de klant
  • om bordspel avonden te organiseren (mijn favoriet!)
  • En tenslotte ruimte om mijzelf te zijn: ik kan kiezen hoe vaak ik naar kantoor ga om samen te werken met mijn collega’s”

3 Gezonde ambitie en
professionaliteit

Gezond ambitieus zijn betekent dat jij jezelf wil ontwikkelen als consultant, maar dat je in overleg zelf de lat op een bepaalde hoogte legt. Leg je de lat hoog, dan helpen we je daarbij door middel van training, coaching en uitdagende projecten.

We vinden het belangrijk dat jij voor jezelf bepaalt welke richting en op welk tempo je jouw carrière vorm wil geven. Jij moet in een positie zitten waarin je bijdraagt aan ons succes en plezier, maar waarin je zelf ook blij bent en je uitgedaagd voelt.

Het hebben van een gezonde ambitie vertaalt zich ook naar onze klanten. Jij wilt jezelf continu blijven verbeteren. Bijvoorbeeld door effectiever te willen worden binnen je team én voor jouw klant.

Indra Overmars

Indra is al ruim een jaar werkzaam bij BRITE als ervaren Salesforce Consultant en werkte hiervoor bij verschillende soortgelijke consultancies. Indra brengt een berg aan kennis mee op het gebied van o.a. marketing, en begeleidt tevens regelmatig onze junior consultants.

“Vanaf het begin kwam ik in een warm bad, het voelde als thuiskomen omdat mijn nieuwe collega’s behulpzaam en vriendelijk waren. Bij BRITE voelt het alsof iedereen gelijk is, je kan jezelf zijn, Normaal kan ik de kat uit de boom kijken, maar nu ervaarde ik dat niet. Er ligt een focus op een goede werk/privé balans, en er wordt niet verwacht dat je altijd beschikbaar bent. Daarom ben je ook bereid om iets terug te geven.”

Vacatures en open sollicitatie 

We zijn altijd op zoek naar goede consultants en developers. Maar ben jij bijvoorbeeld een Business Analist of Product Owner en wil jij graag het Salesforce ecosysteem betreden, neem dan vooral contact met ons op door middel van een open sollicitatie

Voor sollicitaties of vragen kan je contact opnemen met margit.boudesteijn@wearebrite.nl

Sollicitatie

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit

Introductiegesprek met Margit, Talent Director

Gesprek met Hans, eigenaar van BRITE

Gesprek met 2 potentiële teamleden

Gesprek over arbeids – voorwaarden

Extra informatie

FAQ’s

Stuur ons een open sollicitatie! Wij groeien constant, dit betekent dat er vaak ook ruimte is voor mensen met specifieke kennis en ervaring.

Absoluut! Ook voor junioren hebben wij regelmatig plekken beschikbaar, waardoor je met de juiste ondersteuning en training binnen redelijke tijd aan de slag kunt.

Een groot deel van onze organisatie komt bij een grote consultancy vandaan. Wij hebben de professionaliteit weten te behouden, maar bieden tegelijkertijd ook de persoonlijke, non-hiërarchische benadering binnen ons team. De switch naar het werken bij een boutique wordt onderdeel van jouw sollicitatie- en onboardingproces.