Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Brite. Officieel Salesforce partner en een enthousiaste combinatie van CRM adviseurs, technologie specialisten en online marketeers. Samen richten we ons op continue verbetering voor jouw organisatie.

Heb je een vraag over sales, service, partner management of marketing processen? Wij gaan er graag met je over in gesprek!

The Brite way.

We doen niet alleen Salesforce implementaties. We zetten ons volledig in om echte en duurzame resultaten te behalen, door onze passie voor continue verbetering. Soms zijn deze verbeteringen groot, soms klein. Ze komen in ieder geval veelvuldig voor. We vinden het leuk om onszelf en onze klanten te ontwikkelen, ideeën uit te dagen en elke dag een beetje beter te worden.

Wij geloven dat succes voortkomt uit het innoveren van de manier waarop dingen worden gedaan en door teams te betrekken bij het delen van kennis en ideeën. We zijn nauw betrokken bij jouw succes en blijven dat ook tijdens onze samenwerking. We gaan met je om tafel, laten zien wat eerder heeft gewerkt en stemmen dat af op jouw specifieke situatie. We brengen dingen in beweging en hebben daar bovenal veel plezier in!

Hoe wij iedere dag werken, wordt gedreven door vier kernwaardes.

01

Wij bouwen relaties

We groeien door onze relaties. Met elkaar, onze partners en onze klanten. We zijn open, vriendelijk en geïnteresseerd. We geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen en hebben er plezier in om uitdagingen samen aan te pakken.

02

We hebben een groeimindset

Altijd leren, verandering en ontwikkelingen omarmen en niet gedachteloos de status quo accepteren. We dagen onszelf, ons team en onze klanten uit en blijven ons ontwikkelen. Zo groeien we elke dag.

03

We zijn toegewijd

Betrokken bij ons team en betrokken bij onze klanten. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo makkelijk kom je niet van ons af.

04

Wij leveren oplossingen die werken

Wij leveren processen en systemen die verbetering brengen. We zorgen ervoor dat onze oplossingen werken en voldoen aan de hoogste normen en de nieuwste inzichten, zonder uitzonderingen. 

Our story.

Het begon allemaal in 2007. Na vele jaren in CRM en Development begon een groep consultants en ontwikkelaars Salesforce te implementeren in het grootbedrijf. We waren er erg vroeg bij, waardoor we kennis en ervaring konden opbouwen over wat werkt en wat juist niet.

Dit leidde tot veel succesverhalen, waarna Hans Neele en team in 2015 besloten om een ​​nieuw bedrijf te starten. We noemden het Brite. We wilden al onze Salesforce kennis en ervaring overbrengen naar het MKB, naar wereldwijde spelers in het middensegment en naar innoverende start-ups.

Onze focus lag vooral op het bouwen van de beste Salesforce oplossingen voor Marketing, Sales en Service in een B2B-omgeving. Een team van architecten en ontwikkelaars zorgde ervoor dat de oplossing mooi werd geïntegreerd in het IT-landschap van de klant. Door ons customer success team vroeg op te zetten, hebben we ervoor gezorgd dat geen enkele klant ooit heeft hoeven vertrekken. Het is onze manier om onze klanten snel toegang te bieden tot een ervaren team van Salesforce specialisten die de behoeften en doelen van de klant begrijpen.

De afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening continu verbeterd. Dit heeft geleid tot de introductie van het Brite Building Blocks framework, dat al onze proceskennis combineert met onze uitgebreide ervaring over wat werkt binnen Salesforce. Ons team wordt continu uitgebreid met consultants, marketeers, architecten en ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat we altijd naast onze klanten kunnen blijven staan ​​en Salesforce oplossingen kunnen leveren die werken. We zijn er trots op een officiële Salesforce partner te zijn.

BRITE MENSEN ZIJN TRANSPARANT, PROFESSIONEEL, ONSZELF EN BOVENAL ONDERDEEL VAN JOUW TEAM.

We werken op een hele collaboratieve manier, bieden jou diepgaande expertise en brengen mee wat eerder heeft gewerkt. We streven ernaar om elke dag een beetje beter te worden.

Hans Neele
Eigenaar

Heb je een uitdaging voor ons?

Die horen we graag!

Brite, jouw officiële Salesforce partner.

Salesforce partner