Turbocharge jouw B2B klantervaring

Geef je groothandel, maakbedrijf of B2B-productbedrijf een klantbeleving die net zo sterk is als de beste B2C-ervaringen.

Kom in contact

Onze klanten

We helpen B2B klantprocessen en -ervaringen opnieuw vorm te geven en te digitaliseren met behulp van salesforce-technologie.

Fabrikanten, B2B productbedrijven en groothandels staan ​​onder druk om digitale klantervaringen te leveren die overeenkomen met de ervaring op de beste B2C-platforms. Met BRITE kan je dat mogelijk maken. Transformeer jouw verouderde systemen en processen in een efficiënt, gepersonaliseerd digitaal traject dat jouw klanten blij maakt en jouw team sterker maakt.

Bekijk het event

Breng al jouw klantinteracties samen in één digitaal platform en geef jouw marketing-, verkoop- en servicemedewerkers de tools om een verschil te maken in de klantreis.

Gepersonaliseerde automatiseringen

360° Klantinzicht

Online (Zelf) Service

E-Commerce

(After) Sales

Aankomend branche-evenement:
Turbocharge je B2B Klantervaring

Bekijk event

Wholesale B2B
Praktijkvoorbeelden

Quotes van klanten

Door te werken met BRITE , hebben wij toegang tot advies op maat. Zij richten zich niet alleen op het bouwen van de tech stack, maar ook op het bouwen van ons team.

Jelle Berends • Head of Commercial Enablement Adyen

“Wij werken graag met BRITE als partner. We kunnen samen brainstormen wanneer nodig. Bovendien leveren zij altijd goed en uitgebreid advies.”

Lia Bakker • Project Manager bij Qredits Microfinanciering Nederland

Onze belangrijkste functies.

Centraliseer al jouw klantinteracties in één 360-platform

Combineer al jouw klant-interacties in één gebruiksvriendelijk platform voor je klant en team. Verbind CRM, Analytics, E-commerce, Marketing Automation, Sales, S&OP Service op één platform.

Bied gepersonaliseerde klantervaringen

Bied op maat gemaakte en geautomatiseerde ervaringen aan die voldoen aan de individuele behoeften en voorkeuren van jouw klanten. Integreer jouw klantgegevens en automatiseer interacties gedurende de hele levenscyclus van de klant.

Geef klanten meer mogelijkheden met zelfservice en automatisering

Stel jouw klanten in staat zelfstandig bestellingen, retourzendingen en ondersteuningsverzoeken te beheren, antwoorden te krijgen en verbinding te maken met jouw serviceteam. Verzamel klantgegevens, creëer inzichten en verbeter jouw klantenservice-interacties via al jouw kanalen.

Verbeter jouw verkoop- en aftersalesprestaties

Ondersteun jouw verkoopteam om eenvoudig met potentiële klanten te communiceren, nauwkeurige offertes te verstrekken en deze om te zetten in waardevolle klanten. Verbind klantgegevens om cross- en upsell te stimuleren en de levenslange klantwaarde te vergroten.

Zo kunt u binnen 12 weken aan de slag

Voorbereiding

We beginnen met het definiëren van de to-do’s en maken samen een plan. In deze fase bespreken we wat jouw gebruikers nodig hebben en hoe we dit stap voor stap gaan realiseren.

Ontwerp en bouw

Vervolgens vertalen wij jouw wensen naar een ontwerp voor uw portaal. Standaardfunctionaliteit, maar met de look en feel van uw organisatie. Wij zorgen voor de juiste gegevens en leveren uw eigen portaal uit.

Testen

We controleren samen de oplossing en de data voordat we jouw klanten en team toegang geven. Op naar een succesvolle Go-Live!

Klaar om uw bedrijf een boost te geven?

Zet de eerste stap naar een naadloze digitale ervaring voor jouw klanten en team. Neem vandaag nog contact op met ons of meld je aan voor ons evenement en ontdek hoe we je kunnen helpen een geweldige klantervaring te creëren die groei en succes stimuleert.