Wij helpen je bedrijf verbeteren met Salesforce.

  • Officiële Salesforce partner in Nederland met meer dan 15 jaar ervaring
  • Salesforce consultancy, implementatie, integratie, ontwikkeling, marketing en support
  • Salesforce is het grootste Customer Success platform ter wereld
  • Marketing, Sales, Service en veel meer, allemaal op een enkel platform
  • Volledig in de cloud, mobiel en social
  • Het hoogste percentage gebruikersacceptatie in de branche

Onze oplossingen zijn gericht op 4 klantprocessen.

01

Marketing

Automatiseren van communicatie om klanten te werven, cross-/upsells te doen en je klanten te behouden

02

Sales

Ondersteunen van klanten in het definiëren en oplossen van problemen en behoeften met jouw producten en diensten

03

Service

Leveren van gepersonaliseerde, kwalitatieve en snelle klantenservice

04

Partner management

Ondersteunen hoe partners zaken doen en zorgen voor oorspelbaarheid in het proces

Brite Building Blocks.

WAARDE

Best practices van Salesforce

Building Blocks combineren onze 15+ jaar expertise in processen met wat werkt in Salesforce. Van eenvoudige en pragmatische tot meer uitgebreide next level oplossingen, we hebben genoeg ervaring om van te profiteren.

FLEXIBILITEIT

Afgestemd op jouw behoeften

Onze building blocks zijn een goed startpunt, maar kunnen nog steeds worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Gebruik eerdere oplossingen waar mogelijk, en maak jouw oplossing uniek waar nodig.

SCHAALBAARHEID

Een duidelijk stappenplan

Building blocks zijn een geweldige manier om een roadmap op te stellen. Laat hiermee aan jouw organisatie zien hoe de oplossing zich zal ontwikkelen en welke uitdagingen in de loop van de tijd zullen worden aangepakt.

Hoe wij jou helpen verbeteren.

Marketing (automation)

We gebruiken graag marketing automation technologie om jou te onderscheiden van de rest. Campagnes, e-mails, landingspagina’s, social media, data en analyses, wij beheersen de technologie die jou online marketingresultaten zal opleveren!

Salesforce Consultancy

Je werkt samen met ervaren professionals zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. We hebben meer dan vijftien jaar ervaring in CRM-roadmaps, architecturen, processen, verandermanagement en training. Wij zorgen ervoor dat jouw investering in Salesforce zich terugbetaalt!

Salesforce Implementatie

We houden van Salesforce technologie die jouw gebruikers en processen ondersteunt bij het creëren van waarde voor jouw klanten en partners. We zorgen ervoor dat we slimme oplossingen ontwerpen in Salesforce, waarbij we alle configuratiemogelijkheden benutten om een Salesforce oplossing te leveren die werkt.

Integratie met Salesforce

Jouw Salesforce oplossing een geïntegreerd onderdeel maken van je applicatielandschap heeft grote voordelen. API’s, data- en procesintegratie kennen voor ons geen geheimen. Een integratielaag opzetten om meerdere systemen met elkaar te verbinden of die ene interface bouwen, wij regelen het voor je!

Salesforce Development

Soms volstaat de point & click-configuratie niet meer. Het Salesforce platform biedt heel veel mogelijkheden om functionaliteit toe te voegen via back-end en front-end ontwikkeling. Als het de juiste hoeveelheid waarde biedt, dan bouwen we het!

Support

We zijn er niet alleen voor eenmalige projecten, maar we staan voor continue verbetering. Zelfs na de livegang blijft ons customer success team continue en proactieve ondersteuning bieden. Ze zorgen ervoor dat jouw Salesforce oplossing soepel blijft werken en voegen functionaliteiten toe wanneer jij die nodig hebt!

Heb je een uitdaging voor ons?

Die horen we graag!

Salesforce consultancy